Kort & godt om UNGE & STRESS

Forfatter: Freja Filine Petersen, Laila Colding Lagermann, An
Sider: 136
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Hvad er stress? Hvorfor bliver unge stressede? Hvad sker der i kroppen? Hvordan oplever forældre og lærere stress hos unge? Og hvordan kan forældre, lærere og unge selv reducere og forebygge stress?                      

KORT & GODT OM UNGE & STRESS henvender sig til dig, der er ung og oplever stress og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre og hvor du kan få hjælp. Bogen henvender sig også til forældre og lærere, der oplever stress hos unge og ønsker mere viden om, hvordan de kan hjælpe stressramte unge, og hvordan unges stress kan påvirke både familie- og skoleliv. 

Bogen indeholder kort og klar viden om hvad stress er, stressende faktorer i unges liv, og hvordan det kan komme til udtryk hos unge. Der er tre forskellige afsnit i bogen, som henvender sig til henholdsvis de unge, forældrene og lærerne, og beskriver hvordan de hver især oplever den unges stress, kan være med til at reducere den og hvordan stress hos unge kan forebygges i både familien og skolen. Bogen indeholder også en FAQ, der giver svar på de mest almindelige spørgsmål fra unge med stress, og tips og øvelser til at slappe af og reducere stress.    

Bogen er også relevant for pædagoger, behandlere og andre, der er i kontakt med stressramte unge.

Fakta om bogen
Titel: Kort & godt om UNGE & STRESS
Forfatter: Freja Filine Petersen, Laila Colding Lagermann, An
Sider: 136
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere