Krustrup overtager C.A. Reitzel

Efter to konkurser er C.A. Reitzel nu kommet i mere sikre hænder, efter at Erik V. Krustrup har overtaget navn og telefonnummer på den gamle, traditionsrige boghandel og forlag.»Ja, det er rigtigt, at vi har overtaget navnet C.A. Reitzel, men det hele er så nyt endnu, at jeg ikke kan sige meget mere, end at vi overtager både telefonnummer og navnet på forlag og boghandel, og det...

Efter to konkurser er C.A. Reitzel nu kommet i mere sikre hænder, efter at Erik V. Krustrup har overtaget navn og telefonnummer på den gamle, traditionsrige boghandel og forlag.

»Ja, det er rigtigt, at vi har overtaget navnet C.A. Reitzel, men det hele er så nyt endnu, at jeg ikke kan sige meget mere, end at vi overtager både telefonnummer og navnet på forlag og boghandel, og det skal antageligt drives fra vores nye forretning i Virum (Colberg), men jeg vender tilbage med lidt flere oplysninger, så snart der er noget nyt,« siger Erik V. Krustrup til BogMarkedet.

Den oprindelige C.A. Reitzels Boghandel i Nørregade, som første gang slog dørene op i 1819, gik konkurs i slutningen af 2008. Derefter blev den overtaget af Burgan Invest ApS, som gik ud med meget store rabatter på studiebøger. Bogladen flyttede fra de meget dyre lokaler i Nørregade til nye omgivelser, men nu er Burgan også gået konkurs, og selskabet er blevet opløst i august i år. Hvad der er blevet af de mange bøger, som Burgan nåede at købe, er uvist, men Colberg/C.A. Reitzel overtager ikke noget lager.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere