Kvinden i den hvide kimono

Forfatter: Ana Johns
Originaltitel: The Woman in the White Kimono
Originalsprog: eng
På dansk ved: Anne Mette Poulsen
Omslag: Hæftet
Forlag: Jentas A/S

Japan, 1957. Syttenårige Naoko Nakamuras arrangerede ægteskab vil sikre hendes families status i det traditionelle japanske samfund. Men Naoko er blevet forelsket i en amerikansk sømand, og gifter hun sig med ham, vil det bringe stor skam over hele familien. Da det kommer for en dag, at Naoko bærer sømandens barn, falder hun i unåde og bliver udstødt, og hun er tvunget til at foretage ubegribelige valg, der får vidtrækkende følger.
Amerika, i dag. Tori Kovač, der passer sin kræftsyge far, finder et brev, der indeholder en chokerende afsløring. Tori sætter sig for at kaste lys over fortiden, og rejsen fører hende halvvejs rundt om kloden til en fjerntliggende japansk kystby, hvor hun får indblik i en hjerteskærende sandhed, der ikke blot vedrører hendes far, men også hende selv.
Kvinden i den hvide kimono er inspireret af virkelige hændelser og giver et gribende portræt af en kvinde, der er splittet mellem sin kultur og sit hjerte, og endnu en kvinde, der drager ud på en rejse for at opdage, hvad det egentlig vil sige at høre hjemme et sted.
“En bog, der skal nydes og genlæses.” – Renita D’Silva
“Farverig og mesterlig.” – Karen Dionne, bestsellerforfatter
“Kvinden i den hvide kimono er et vidnesbyrd om vedholdende håb.” – Kelli Estes, bestsellerforfatter
“Filmisk, dybt rørende og smukt skrevet. Jeg nød den i fulde drag.” – Carol Mason, bestsellerforfatter
Ana Johns’ debutroman, Kvinden i den hvide kimono, er udkommet i 19 lande og har for længst ramt bestseller-listerne. Hun har fundet inspiration i sin egen familiehistorie og sin fars oplevelser som soldat i Japan under 2. verdenskrig. Ana Johns, der har en baggrund som journalist, bor og arbejder i Indianapolis.

Fakta om bogen
Titel: Kvinden i den hvide kimono
Forfatter: Ana Johns
Originaltitel: The Woman in the White Kimono
Originalsprog: eng
På dansk ved: Anne Mette Poulsen
Omslag: Hæftet
Forlag: Jentas A/S


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere