Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed

Forfatter: Erik Pontoppidan
Sider: 215
Omslag: Hæftet
Forlag: Eget forlag

Som usikker teenager, som ung studerende, som arbejdsramt eller som travle forældre har man ofte svært ved at finde et overblik og en rød tråd i sit liv. Det er først langt senere, at man er i stand til at erkende, hvad der har været de vigtige og afgørende oplevelser og begivenheder.

Når man som ældre ser tilbage på sit liv, har man oplevet tidsepoker live, som er så forskellige fra nutiden, at det kan være svært at forstå, at de har udfoldet sig i det samme land og de samme steder. F.eks. ville en tidsrejse tilbage til 1950-erne, hvis den havde været mulig, fuldt ud kunne måle sig med en geografisk rejse til et af de mest eksotiske lande i verden i dag, hvis formålet med rejsen var at møde fremmede og spændende kulturer!

Min bog har tre hovedafsnit: Ti kapitler om mit liv, et håndplukket udvalg af store og eksotiske rejseoplevelser og essays om spændende og vigtige ting i livet. Rigtig mange forfattere, som udgiver bøger om deres liv, er i stand til at trække "kendis"-kortet. Den mulighed har jeg ikke, for jeg har hverken deltaget i "Vild med dans", siddet i Folketinget, været involveret i skandaler eller på anden måde været en kendt person i pressens søgelys. Men jeg har bestræbt mig på at gøre stoffet i bogen så alment interessant som muligt i håb om, at læserne vil kunne spejle sig i indholdet og måske endda blive inspireret af de mange oplevelser og synspunkter fra verdens mangfoldighed.

Fakta om bogen
Titel: Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed
Forfatter: Erik Pontoppidan
Sider: 215
Omslag: Hæftet
Forlag: Eget forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere