LAMBERTHS bogefterår

Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Torben Lamberth fortæller i dag.

I dette efterår udgiver LAMBERTH, som altid, en lang række gode billedbøger til børn blandt andet om natur og miljø.

En del af titlerne henvender sig primært til biblioteks- og undervisningsmarkedet, men der er også gode titler til boghandlerne, som vil være glade for de nye bøger om Musen Malle og Mumitroldene, samt nye billedbøger med den franske designer Peggy Nilles fantastiske illustrationer.

---

---

Året har jo været meget præget af ”hjemmetid”, hvor familien har samlet sig om indendørs aktiviteter. Vi oplevede allerede fra marts en stor stigning i salget af vores Scherfig puslespil, som er solgt i flere oplag.  

---

---

Vi forventer at dette fortsætter ind i efteråret og vinteren og har derfor sat yderligere puslespil i produktion, så vi får et bredt sortiment i kvalitets-puslespil.

I 2020 er der flere store kunstudstillinger, hvor vi har leveret både bøger og papirvarer: Anna Ancher på Statens Museum for Kunst, Paul Fischer på Københavns Museum, Leif Sylvester på Sophienholm og ikke mindst Hans Scherfig udstillingen på Nivaagaard, som efterfølgende er flyttet til Ribe Kunstmuseum og derefter kommer til Kunstmuseum Brandts i Odense.

De populære småbørnsbøger med Hans Scherfigs illustrationer: ’Dyretællebogen’,  ’Farvefindebogen’ og ’Urskovsalfabet’ er sammen med ’Scherfig malebog’ årets bestsellere, ikke kun på udstillingerne, men også i boghandelen.

LAMBERTHs mange billedskalendere sælges som altid i stort antal her i efteråret.

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere