Lars Ringhof og Nanna Sølvsteen forlader Aschehoug

Lars Ringhof, redaktionschef, og Nanna Sølvsteen, forlagsredaktør, begge Aschehoug, forlader med udgangen af april deres stillinger i forlaget for at starte eget firma.»Vi går free lance, fordi vi har fået en stor opgave, som vi ikke vil sige nej til,« siger Lars Ringhof til Bogmarkedet. Lars Ringhof understreger, at der ikke ligger noget dramatisk bag beslutningen. Lars Ringhof...

Lars Ringhof, redaktionschef, og Nanna Sølvsteen, forlagsredaktør, begge Aschehoug, forlader med udgangen af april deres stillinger i forlaget for at starte eget firma.
»Vi går free lance, fordi vi har fået en stor opgave, som vi ikke vil sige nej til,« siger Lars Ringhof til Bogmarkedet. Lars Ringhof understreger, at der ikke ligger noget dramatisk bag beslutningen.
Lars Ringhof kom i december 1999 til Aschehoug fra Gyldendals Fagbogsafdeling, som han havde ledet i kort tid. I marts 2000 hentede han Nanna Sølvsteen, som han havde arbejdet sammen med på Gyldendal, med sig over til Aschehoug.
»Vi er et godt team, der sammen har lavet en række bøger, der har haft god succes: khadar.dk, Stikkerdrab, Tine Hardens bog om Victor Borge, fem@il og Nynnes dagbog. Så jeg synes godt, at vi kan være tilfredse med vores indsats på Aschehoug. Og forlaget er en dejlig arbejdsplads, hvor man har fået alle muligheder.«
Lars Ringhof understreger, at der ikke ligger utilfredshed til grund for dette skridt. Men han har altid haft lyst til at være selvstændig, og det har hele tiden været beslutningen, at det skulle ske, inden han fyldte 40. Og det gør han onsdag den 14. marts. Både Ringhof og Sølvsteen færdiggør de opgaver, de er i gang med og starter deres nye firma, Ringhof & Sølvsteen, den 1. maj.
Ud over fortsat at lave opgaver for Aschehoug på free lance-basis, bliver den første store opgave et projekt for isabellasmith.com, et internetfirma startet af Lars Ringhofs hustru, forfatteren, journalisten m.m. Isabella Smith. Firmaet handler med havefrø, men har som område desuden have, bolig og mad og har allerede fin succes, siger Ringhof.Ringhof & Sølvsteen, der håber at etablere sig i Københavns indre by, vil som speciale have ideudvikling, redaktion og rettigheder.
10/11 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere