Lene Bang 50 år

Det lå ikke snublende nær, at Lene Bang, der den 21. maj fylder 50, skulle slå sine folder i forlagsbranchen, men måske stod det skrevet i stjernerne over den lille gård i Thy, hvor hun voksede op. Lene var til bogen, blev uddannet boghandler 1970 og tog til København for at søge lykken. Den fandt hun hos Munksgaard, og det blev gensidig kærlighed ved første blik. Først var Lene Bang...

Det lå ikke snublende nær, at Lene Bang, der den 21. maj fylder 50, skulle slå sine folder i forlagsbranchen, men måske stod det skrevet i stjernerne over den lille gård i Thy, hvor hun voksede op. Lene var til bogen, blev uddannet boghandler 1970 og tog til København for at søge lykken. Den fandt hun hos Munksgaard, og det blev gensidig kærlighed ved første blik. Først var Lene Bang informationsmedarbejder i skolebogsafdelingen, og i 1987 blev hun udnævnt til salgs- og marketingchef i det dengang stærkt ekspanderende forlag.
Da Munksgaard begyndte at sælge fra til Gyldendal, lancerede Lene Bang nye forretningsområder med Bogklubben for sygeplejersker 1999 og Bogklubben for læger i marts i år, og hun har siden 1999 haft titel af bogklubchef, nu i Munksgaard Danmark.
Lene Bang har siddet i Forlæggerforeningens skolebogssektion og i utallige udvalg. I 1980 modtog hun Forlæggerforeningens Jubilæumslegat.
Lene Bang er det, mænd kalder et rigtigt livsstykke, altid i godt humør, fuld af gå-på-mod og parat til nye opgaver. Som forlægger er hun stolt af sit motto: Kend din kunde.
Jeg er glad for, at vore veje nu igen krydser hinanden i det »nye« Munksgaard Danmark.

Erik C. Lindgren
Nr. 18/19 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere