Lindhardt & Ringhofs bogefterår

Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram. I dag fortæller Lars Boesgaard.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk?

”Utroligt stort og stærkt program fra alle redaktioner – skønlitteratur, fagbøger og børnebøger. Det er klart, at de sidste års gode resultater med salget af både papirbøger og digitale udgivelser har en positiv afsmittende effekt på størrelsen af og variationen i vores program og nyheder. 

Vores couture-linje med klassikere og store smukke fagbøger i lækkert boghåndværk – som Atwood og Tour de France – har også vist sig at være en succes. Det kan ses. Nu udkommer der pragtudgaver om Churchill, Ferrari og et helt imponerende stort og smukt Fugleatlas.”

 

Hvilke udgivelser venter I jer mest af?

”Barack Obamas erindringer ‘Et forjættet land’, som udkommer 17. november i hele verden, er den største internationale bogbegivenhed i mange år. Foreløbig har vi et dansk førsteoplag på 50.000 eksemplarer af en bog på 896 sider – i USA er det på tre millioner eksemplarer.

Men også Karl Ove Knausgårds første rigtige roman i syv år – ‘Morgenstjernen’ på 666 sider, som udkommer 27. november – er en kæmpe udgivelse for os.

Vi har netop udsendt den dramatiske ‘Det sidste gidsel’, om redningsaktionen for en dansk diplomat i Bagdad i 1991, som helt sikkert bliver en stor bestseller. Forfatteren Ole Sønnichsen ligger efter 70 uger stadig på bestsellerlisten med sin forrige bog ‘One Dollar Man’.

Og så har Lindhardt og Ringhof et vanvittigt stærkt krimi-program i efteråret med Steffen Jacobsen, Niels Krause Kjær og Michael Katz Krefeld.

For ikke at glemme Leif Davidsen, Anna Grue, Stefan Ahnhem og Anne Mette Hancock, som udkom i foråret og som også får et stort julesalg.”

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere