Lisbeth Andersen Skov, 60 år

Kan man være bil-manager uden selv at have kørekort, flyttegeneral og have boet i samme hus i 25 år, medaljevindende volleyballspiller og samtidig have fuldtidskarriere, direktør uden barselsorlov (begge døtre har udviklet sig meget tilfredsstillende), rygende festabe med en smuk teint og flot figur, seniorredaktør uden alder?JA, hvis man er cand. mag. i tysk og kunsthistorie, ikke...

Kan man være bil-manager uden selv at have kørekort, flyttegeneral og have boet i samme hus i 25 år, medaljevindende volleyballspiller og samtidig have fuldtidskarriere, direktør uden barselsorlov (begge døtre har udviklet sig meget tilfredsstillende), rygende festabe med en smuk teint og flot figur, seniorredaktør uden alder?

JA, hvis man er cand. mag. i tysk og kunsthistorie, ikke er bange for nye opgaver, tager fritgående ansvar i rummet, altid har en positiv indstilling og kan hive stikket ud og begrave sig i arkæologien og sommerhuset og så i øvrigt kommer fra smilets by Århus.

Forlagskarrieren starter i 1977 på Politikens Forlag. Herefter redaktør og siden direktør på det Lademann-ejede Komma frem til 1988, hvor forlaget fusionerede med Clausen Bøger. 1990-1992 forlagschef på Høst & Søn og 1992-1994 hos Munksgaard. Herefter kvinde i egen kælder, hvor bl.a. Könemann-bomben blev støbt. Fra 2001 ansat i Aschehoug som seniorredaktør, direktionsassistent og projektredaktør i Lindhardt og Ringhof.

Lisbeth var desuden første kvinde i Forlæggerforeningens bestyrelse fra 1986 til 1994. Men ikke kun her er hun gået foran. Det gør hun hver dag med sin venlige og imødekommende facon, som alle på forlaget nyder godt af.

Vi vil gerne fejre fødselaren ved en reception på Lindhardt og Ringhof, Vognmagergade 11, 7. sal i kantinen Lykkemønten, fredag d. 24. april kl. 15-17.
Velkommen!
Anette Wad

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere