Litteraturen på turné

Politikens Forlag sender en række af forlagets forfattere på Litteratour gennem Danmark fra midten af oktober og året ud.

”Vi er stolte over og meget glade for, at vi i samarbejde med Tikko (billetbestillingstjeneste, red.) nu kan sende vores aktuelle forfattere på turné rundt i Danmark.

Det er altid vigtigt for både os og vores forfattere at komme ud og møde læserne, men især i dette meget specielle år, der er hårdt ramt af aflysninger, har vi ekstra brug for – på sikker vis – at sende litteraturen ud i landet,” fortæller forlagsdirektør Lene Juul.

Forfatterturnéen fra Politikens Forlag er blot et de tiltag, der skal sætte fokus på litteraturen i en tid, hvor de store, samlende litteraturevents bliver aflyst på stribe: Bogforum og NORD som de seneste eksempler.

Forlagene må selv udfylde hullerne og kultursulten. Litteratour-konceptet fra Politikens Forlag minder i udgangspunktet om forlaget Lindhardt & Ringhofs Danmarksturné i biografsale med et udvalg af deres forfattere - ikke et ondt ord om det!

Hvor om alt er, får Vejle, København, Århus, Herning, Ringsted, Greve, Roskilde, Skanderborg, Odense, Aalborg, Viborg og Helsingør alle besøg af et hold forfattere fra Politikens Forlag.

Forfatternavnene tæller blandt andet Sara Blædel, Puk Damsgård, Anders Agger, Jesper Stein, Hella Joof, Iben Mondrup, Sissel-Jo Gazan og Vicky Knudsen.

Arrangementerne finder sted fra den 11. oktober og to måneder frem. 

Programmet kan ses her. 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere