Liverpool i blodet

  • Nye udgivelser
  • 04/04/2017
  • Turbine

Forfatter: Esben Suurballe Christensen, Henrik Christensen og
Sider: 287
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine

Titler og pokaler, mesterskaber og medaljer. Det kan alle Liverpoolfans tale med om med både begejstring og afsavn i stemmen. Men denne bog kigger væk fra banen og op mod tribunerne. Den viser, hvad det vil sige, at have »Liverpool i blodet« – på den særlige måde, som kun ægte fans kan have det.
Forfatterne, der selv er livslange fans af Liverpool, undersøger hvorfor tonerne af You’ll Never Walk Alone vækker så stærke følelser blandt danske fans. Bogen bygger på adskillige interviews og reportagerejser til Liverpool, det hele set fra fan-siden.

»Jeg tror ikke, det er tilfældigt, jeg blev Liverpool-fan som dreng. Jeg kunne fornemme og lugte noget hele vejen over Nordsøen - noget fandenivoldskhed og fuck magthaverne.« (Lasse)
»Jeg har stået og sunget, som gjaldt det livet, sammen med pensionister, sammen med gifte par, sammen med karseklippede fyre i deres Lacoste-poloer ... Jeg elsker dem. Jeg elsker det.« (Esben)
»Og så græd jeg bare der i sofaen. Sølle og alene sad jeg bare der og græd over noget så ordinært som en fodboldkamp.« (Henrik)

Fakta om bogen
Titel: Liverpool i blodet
Forfatter: Esben Suurballe Christensen, Henrik Christensen og
Sider: 287
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere