Livet burde leves baglæns

  • Nye udgivelser
  • 06/03/2020
  • Turbine

Forfatter: Marianne Misser
Sider: 108
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine

“Livet burde leves baglæns” er bogen med de morsomme, eftertænksomme og finurlige klummer, Marianne Misser skrev gennem fire år i Århus Stiftstidende. 

Marianne Misser var et mangesidet talent, opvokset i Juelsminde og boede det meste af sit liv i Aarhus. Hun kunne tegne og male og var kreativ på mange andre måder. Men hun havde endnu et talent, som først kom til udtryk i en sen alder. Hun kunne skrive.
”Jeg tror, hun skriver, som hun taler”, sagde den, der fik ideen til, at hun skulle skrive klummer i avisen. Sådan var det. Hun havde et fantastisk humør og var et festfyrværkeri i et hvert selskab, og klummerne blev hurtigt meget populære i Århus Stiftstidende.
Marianne Misser  døde af brystkræft i 2016, men hendes skriverier var nærværende, havde kant og har stadig relevans. I flere af klummerne skrev hun også om at leve med en kræftsygdom. 
Bogen indeholder også eksempler på Marianne Missers evner til at tegne. 
Forfatterens mand, journalist Hans Petersen, Århus, og hendes barndomsven Niels Gandrup, Kolding, har redigeret bogen, der udkommer takket være en donation fra Schurs Støttefond. 60 % af bogens overskud vil tilfalde Kræftens Bekæmpelse.

Fakta om bogen
Titel: Livet burde leves baglæns
Forfatter: Marianne Misser
Sider: 108
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere