Livet er let, bare rolig

Forfatter: Agnès Martin-Lugand
Originaltitel: La vie est facile ne t'inquiète pas
Originalsprog: fre
Sider: 240
Omslag: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag

Da Diane mistede sin datter og sin mand i et tragisk biluheld, søgte hun til Irland for at hele sine sår. Her mødte hun den lunefulde fotograf Edward, som hun fik et passioneret forhold til. Forholdet brast, og Diane er nu tilbage i Paris, klar til at starte på en frisk og sammen med sin ven Félix få gang i sin bogcafe. Hun møder Olivier, der er sød og betænksom, og Diane når lige at snuse til lykken, inden hun render ind i Edward igen. Mødet ripper op i fortiden: De nærer stadig følelser for hinanden, men begge har de bevæget sig videre i deres liv. Pludselig aner Diane ikke sine levende råd: Kan hun forlade sin trygge tilværelse i Paris til fordel for en uvis fremtid i et fremmed land? 
Livet er let, bare rolig er den selvstændige efterfølger til Agnès Martin-Lugands internationale bestseller Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe.
Agnès Martin-Lugand (f. 1979) er uddannet klinisk psykolog. Hun skrev Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe i 2012 og udgav den selv. Romanen blev utroligt hurtigt populær og solgte de første 200.000 eksemplarer, før det franske forlag Michel Lafon erhvervede rettighederne og udgav den på ny. Samlet har den solgt over 800.000 eksemplarer i Frankrig og 2 millioner på verdensplan. Den er solgt til udgivelse i 29 lande.Agnès Martin-Lugand er nu fuldtidsforfatter og har netop udgivet sin sjette roman.

Fakta om bogen
Titel: Livet er let, bare rolig
Forfatter: Agnès Martin-Lugand
Originaltitel: La vie est facile ne t'inquiète pas
Originalsprog: fre
Sider: 240
Omslag: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere