Livsvilkår

Forfatter: Randi Allerup
Sider: 48
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
Forlag: Forlaget mellemgaard

Der er karakteristikker af meget forskellige mennesker og deres levevis. Desuden er det nøje beskrevet, hvordan livet former sig for menneskene i et kollektiv.   
Uddrag af bogen  Under middagen om aftenen, hvor alle som regel var samlet, gik snakken. Alle forsøgte at være åbne og fortalte, hvad der faldt dem ind, mest om sig selv, naturligvis. Der var altid en god atmosfære. I dagtimerne var der ikke ret mange hjemme. Folk skulle jo passe deres arbejde, men så brugte de hjemmegående tiden til at rydde op og gøre rent, hvis de da ikke bare hyggede sig. Selvom beboerne var meget forskellige, havde de alligevel et fint sammenhold og talte tit sammen, når de mødtes enten i haven eller i dagligstuen, og det var altid berigende og hyggeligt.       
Om forfatteren Randi Allerup (f. 1943 i Hampen) debuterede som 72-årig i 2015, hvor hun udgav to bøger, erindringsbogen Højt at flyve om sit liv som maniodepressiv og Min perlerække, som er en beskrivelse af mennesker, som har betydet meget for hende. Senest har hun udgivet Godset Avon Castle (2018).

Fakta om bogen
Titel: Livsvilkår
Forfatter: Randi Allerup
Sider: 48
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere