LOVE WARRIOR

  • Nye udgivelser
  • 28/03/2017
  • Turbine

Forfatter: Glennon Doyle Melton
Originaltitel: LOVE WARRIOR
Originalsprog: eng
På dansk ved: Helene Lund Sylvestersen
Sider: 264
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Netop som Glennon Doyle Melton begyndte at føle, at hun havde styr på det hele – tre glade børn, en mand der forgudede hende og en forfatterkarriere så succesfuld, at hendes første bog strøg direkte ind på New York Times bestsellerliste – afslørede hendes mand sit utroskab, og hun blev tvunget til at indse, at intet var, som det så ud. Som tidligere alkoholiker og bulimiker var det ikke nyt for hende at ramme bunden. Midt i sit livs krise forstod hun at holde fast i det, som hun havde lært gennem sin afvænning: at den dybeste smerte altid indeholder en invitation til et rigere liv.

Kærlighedens kriger er historien om et ægteskab, men det er også historien om den helingsproces, som er mulig for os alle, når vi nægter at tage til takke med middelmådighed og i stedet konfronterer smerten og kærligheden. Disse overraskende memoirer afslører, hvordan vores idealer for maskulinitet og femininitet kan gøre det umuligt for en mand og en kvinde rigtigt at kende hinanden – og de indfanger den skønhed, som folder sig ud, når et par forpligter sig på at aflære alt, hvad de er blevet lært, så de efter tretten års ægteskab endelig kan forpligte sig på at leve rigtigt og være tro mod sig selv og hinanden.

Kærlighedens kriger er en pragtfuld og inspirerende beretning om, hvordan vi er født til at være krigere: stærke, kraftfulde og modige og i stand til at stå ansigt til ansigt med smerten og gøre krav på den kærlighed, som findes til os alle. Denne fortælling om en smuk, brutal rejse henvender sig til alle, som længes efter dybere og mere ægte relationer og et mere rigt og autentisk liv.

Fakta om bogen
Titel: LOVE WARRIOR
Forfatter: Glennon Doyle Melton
Originaltitel: LOVE WARRIOR
Originalsprog: eng
På dansk ved: Helene Lund Sylvestersen
Sider: 264
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere