Luftalarmsmorderen

Forfatter: Frank Goldammer
Originaltitel: Der Angstmann
Originalsprog: ger
På dansk ved: Thorvald Lygum
Serie: En Max Heller-krimi
Sider: 450
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Simone Hollmann Pedersen
Forlag: Forlaget mellemgaard

EN SPIEGEL-BESTSELLER
EN BY I RUINER. EN KVINDEMORDER JAGES. FØRSTE SAG FOR KRIMINALINSPEKTØR MAX HELLER.    Dresden 1944/45: I den sidste krigsvinter hensætter en række grusomme kvindemord befolkningen i skræk og rædsel. Den feberagtige jagt på gerningsmanden skaber uoverstigelige udfordringer for kriminalinspektør Max Meller. Da byen den 13. februar synker i grus under en altødelæggende bomberegn, formoder man også, at morderen er omkommet …         
Uddrag af bogen  ”Så ingen har været herinde siden?” Heller var stoppet op og stirrede på kroppen, mens han afsøgte gulvet for spor. Noget måtte der være blevet efterladt mellem alt det støv og olie. Blodet var størknet. Der havde dannet sig en sø, der slog revner som en udtørret mudderpøl.   ”Jeg har brug for lys herinde. Meget lys, og fotografen.”    ”Så bliver vi nødt til at blænde vinduerne af.”    ”Få det gjort.” Betjenten nikkede og forsvandt. Heller betragtede kvinden. Hun sad op og havde hænderne bundet fast til arbejdsbordet med et stærkt reb, hendes arme var trukket ud, som var hun naglet til et kors. Hendes bluse og underskørt var blevet revet op og hendes nederdel med. Et stykke af det samme reb var blevet brugt til at binde hendes ben med. Hendes underkrop var fuldt synlig, hendes underbukser og lange strømper var trukket ned til anklerne. Hovedet hang ned på brystet, og Heller kunne se nakken. Han gned sig over ansigtet igen.         
Om forfatteren Frank Goldammer, født 1975 i Dresden, er uddannet malermester, men begyndte at skrive romaner, da han var i begyndelsen af tyverne. Hans foreløbig fem bøger om kriminalinspektør Max Heller har solgt mere end 150.000 eksemplarer alene i Tyskland.

Fakta om bogen
Titel: Luftalarmsmorderen
Forfatter: Frank Goldammer
Originaltitel: Der Angstmann
Originalsprog: ger
På dansk ved: Thorvald Lygum
Serie: En Max Heller-krimi
Sider: 450
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Simone Hollmann Pedersen
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere