Mændene i mit liv

  • Nye udgivelser
  • 22/03/2021
  • Turbine

Forfatter: Sofia Rönnow Pessah
Originaltitel: Männen i mitt liv
Originalsprog: swe
På dansk ved: Sara Ejersbo
Sider: 244
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine

”En stor lettelse. At vide, jeg er fuckable. I hvert fald, hvis jeg tigger om det.”
Da Sonia er 16 år gammel, laver hun en liste med alle de fyre, hun har kysset. Det er mange. Men kys giver hende ikke længere den bekræftelse, hun søger. Kort efter mister hun sin mødom ved et kikset engangsknald til en ungdomsfest. Den unge mand, der tog hendes mødom, kalder hun nummer 0. Og nu går jagten ind på mere sex, mere bekræftelse, mere omsorg.

Nummer 1 bliver hendes første rigtige kæreste, nummer 2 er spændende, nummer 3 er alt for smuk til hende, nummer 4 er politisk engageret. Sonia går ud af gymnasiet, kroppe kommer og går. Flygtige udvekslinger af kropsvæsker i mørke rum. Og et forsøg på at fylde et tomt sted indeni. Flere kroppe, de giver hende kønssygdomme, ser hende som et objekt, har grimme tatoveringer og kan ikke finde ud af at behandle Sonia ordentligt. Nogle er voldelige, nogle egoistiske. De bruger hende, og hun bruger dem. Sonia følger sine impulser og skubber sine egne grænser i jagten på noget ægte og meningsfuldt. Men behøver sex at være meningsfuldt? Og defineres en kvinde af den sex, hun har?

Debutforfatter Sofia Rönnow Pessah har skrevet en afhængighedsskabende pageturner, der med sine korte kapitler og skarpe prosa stiller skarpt på nutidens brændende spørgsmål om sex, lyst og samtykke.

Fakta om bogen
Titel: Mændene i mit liv
Forfatter: Sofia Rönnow Pessah
Originaltitel: Männen i mitt liv
Originalsprog: swe
På dansk ved: Sara Ejersbo
Sider: 244
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere