Mange nyheder på Børnebogmessen

Med mange nye udstillere og et overflødigshorn af tilbud tegner den 2. Børnebogmesse i Øksnehallen fra den 2.-4. februar til at blive et tilløbsstykke af de store.Når Ghita Nørby åbner messen fredag kl. 10.15 med oplæsning fra Scenen, er der lagt op til underholdning med Cirkeline, sangeren Elisabeth med Halfdans ABC, Pandekagekagen med den svenske forfatter Sven Nordqvist og meget mere...

Med mange nye udstillere og et overflødigshorn af tilbud tegner den 2. Børnebogmesse i Øksnehallen fra den 2.-4. februar til at blive et tilløbsstykke af de store.
Når Ghita Nørby åbner messen fredag kl. 10.15 med oplæsning fra Scenen, er der lagt op til underholdning med Cirkeline, sangeren Elisabeth med Halfdans ABC, Pandekagekagen med den svenske forfatter Sven Nordqvist og meget mere. Af film vises bl.a. Mis med de blå øjne, Gummi Tarzan, Ronja Røverdatter, Cirkeline og Busters Verden. Der er Prop og Bertha-show, Forfatterværksted, Animationsværksted og workshoppen War Hammer. Der er oplæsningsrum for både små og store, og desuden optræder et utal af forfattere, bl.a. Kim Fupz, Flemming Quist Møller, Thomas Winding og Dennis Jürgensen.
De ovennævnte aktiviteter er kun en lille del af det, man kan opleve i løbet af de tre dage. Hele programmet kan ses i den officielle messeavis, der udkommer sammen med Berlingske Tidende 27. januar og uddeles ved indgangen til Øksnehallen, men det kan allerede ses på messens hjemmeside www.bornebogmessen.dk
Sidste år blev messen besøgt af 10.000 gæster, men det tal regner arrangørerne med bliver slået i år, hvor messen ikke ligger i vinterferien. Der er kommet mange nye udstillere, og det har desværre været nødvendigt at sige nej til flere, der først tilmeldte sig i sidste øjeblik.
4/5 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere