Mara Erml bliver digital producer på Carlsen

Børnebogsforlaget har ansat Mara Erml, der tidligere har arbejdet hos Politikens Forlag og Gyldendal, i en nyoprettet stilling som digital producer. Hun starter den 1. november.

Mara Erml er 36 år og kommer fra en stilling som digital projektleder på Politikens Forlag.

Hendes karriere tæller blandt andet også en stilling som digital marketingkoordinator hos Gyldendal og som User Experience Specialist i TDC Group. Mara Erml har en bachelor i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og er cand.it i digital design og kommunikation fra IT Universitetet i København. 

“Jeg er virkelig glad for at få Mara med på holdet på Forlaget Carlsen. Hun kommer med kompetencer, som vi har ledt efter i et stykke tid, for vi har mange planer på det digitale område. Med Mara i spidsen for alle vores digitale vækstinitiativer får vi den helt rigtige til at forandre dem fra drøm til virkelighed,” siger forlagschef Christian Bach:

“Kombinationen af at kunne lede digitale projekter både teknisk og indholdsmæssigt er både spændende og nødvendig - for vi er jo i bund og grund historiefortællere her på forlaget. Det skal vi også være i de digitale formater.”

Ansættelsen af Mara Erml er første skridt i en ambitiøs udviklingsplan for Forlaget Carlsen, der i de seneste år har oplevet stor vækst, som gør det muligt at gå videre med udviklingsplanerne i et endnu højere tempo.

---

Foto: Martin Hansen.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere