Med Albert på bagsædet

Forfatter: Homer Hickam
Originaltitel: Carrying Albert Home
Originalsprog: eng
På dansk ved: Birte Kaae
Omslag: Paperback
Forlag: HarperCollins Nordic

Elsie Lavender og Homer Hickam var klassekammerater i high school i West Virginias kulfelter og fik deres eksamen under den store depression i slutningen af 1920’erne. Homer frier, Elsie takker nej og drager i stedet til Florida, hvor hun forelsker sig i skuespilleren Buddy Ebsen. Hendes drøm om en fremtid med Buddy, bliver dog aldrig til mere end en drøm, da han drager til New York uden hende. Så Elsie vender hjem og gifter sig med Homer.

I stedet for at være en glamourøs skuespillerhustru, er Elsie nu en minearbejders hustru. Hun bliver ustandseligt mindet om sine sorgløse dage sammen med Buddy, på grund af hans noget usædvanlige bryllupsgave: en alligator ved navn Albert, som bor i husets eneste badeværelse. Da Albert en dag bider sig fast i Homers bukser og nær skræmmer livet af ham, giver Homer Elsie et ultimatum: ”Mig eller den alligator!” Efter at have tænkt lidt over det, konkluderede Elsie, at der kun er én ting at gøre: At sætte Albert på bagsædet og køre ham hjem.

Med Albert på bagsædet er en underholdende, skæv og lidt tragisk fortælling om et ungt pars lange eventyrlige rejse med en alligator på bagsædet.

Fakta om bogen
Titel: Med Albert på bagsædet
Forfatter: Homer Hickam
Originaltitel: Carrying Albert Home
Originalsprog: eng
På dansk ved: Birte Kaae
Omslag: Paperback
Forlag: HarperCollins Nordic


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere