Med tilbagevirkende kraft

JP/Politikens Forlagshus udsendte 24. november en mail, som meddelte boghandlerne, at de havde set sig nødsaget til at hæve krediteringsprocenten ved ombytning i Bogportalen fra 3 til 6 % pr. 14. oktober 2010 på grund af forhøjede håndteringsomkostninger på DBK. Allerede samme dag udsendtes en ny mail, hvor man ændrede returprocenten tilbage til 3 % og lovede at godtgøre...

JP/Politikens Forlagshus udsendte 24. november en mail, som meddelte boghandlerne, at de havde set sig nødsaget til at hæve krediteringsprocenten ved ombytning i Bogportalen fra 3 til 6 % pr. 14. oktober 2010 på grund af forhøjede håndteringsomkostninger på DBK.

Allerede samme dag udsendtes en ny mail, hvor man ændrede returprocenten tilbage til 3 % og lovede at godtgøre differencen til de butikker, der havde fået krediteret i den pågældende periode. I samme mail varsles stigningen til 6 % fra 14. januar 2011. Forlaget bedyrer, at forhøjelsen udelukkende skyldes, at DBK 1. april 2010 fordoblede prisen på returhåndtering.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere