Mellemgaards titler for d.28 og d.9 februar

Mellemgaards titler for d. 28 januar og d.9 februar tæller både biografier, fagbøger og skønlitteratur.

En af titlerne tæller bl.a. "Lev, for helvede!" af Bettina Tammaro. Bettina er kendt for sin deltagelse i Robinson Ekspeditionen 2013 og 2017 og andre realityprogrammer.

Bettina fortæller indgående om sine oplevelser i reality-tv og rejserne ud i verden og om livet som alenemor på eventyr. Bettina har to gange været ramt af kræft. Hun valgte første gang stråler, men takkede anden gang nej til strålebehandling og brugte i stedet to år på at finde naturlig helbredelse. Det lykkedes, og efter to år blev Bettina 100 procent raskmeldt på egen hånd. Hun fortæller om vejen mod helbredelse og om kræftens betydning for hendes og ikke mindst børnenes liv.

Bettinas selvbiografi er en ærlig og ligefrem bog båret af stor optimisme og ukueligt livsmod.

En anden bog, forlaget nævner er værd at fremhæve, er Super 4 - Zombiehjernen. Forfatteren, Ry Kristensen, vandt Bogslugerprisen 2017 for første bind i serien. 

Max, Eva, Buller og Mini er ikke mere end lige nået hjem fra deres voldsomme møde med terroristerne i den første bog om Super 4, før et nyt eventyr banker på. En mystisk agent vil gerne snakke med de fire, og før de ved af det, sidder de i et tophemmeligt jagerfly på vej til en by fuld af zombier. De skal hjælpe med at fange en zombiehjerne, som kan styre alle de andre zombier. Lykkes det at undslippe de ustoppelige hjernegnaskende zombier?

Læs om alle titlerne i deres udgivelseskatalog her.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere