Men der kommer en time

Forfatter: Jeffrey Archer
Originaltitel: Cometh the Hour
Originalsprog: eng
Serie: Clifton-krøniken
Sider: 480
Omslag: Indbundet
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Men der kommer en time er sjette og næstsidste bog i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer fortsætter den medrivende saga om familierne Cliftons og Barringtons turbulente liv, denne gang om tiden under Den Kolde Krig i 1970?erne.

Giles Barrington og Emma Clifton - bror og søster - kolliderer på mange måder, ikke mindst politisk, men samtidig er Giles lidenskabeligt optaget af at få Karin smuglet ud af Østtyskland, og det får førsteprioritet i hans liv.

Harry Clifton ved virkelig ikke, hvad han skal mene om lige netop dén sag, men har selv nok at se til i sit forsøg på at få Anatolij Babakov løsladt fra en sibirisk arbejdslejr, og Emma må endnu en gang kæmpe for at holde Barrington Shipping på familiens hænder. Imens overgår lady Virginia, eksperten i rænkespil, sig selv i et nyt forsøg på at fore egne lommer - helst så de er fyldt resten af hendes liv, og hun får som altid god og konstruktiv hjælp af sine medkumpaner. Allerede udkommet: Hvor der er vilje, Faderens synder, En velbevaret hemmelighed, Pas på hvad du ønsker dig og Mægtigere end sværdet.?Syvende bind, som er den sidste i serien, udkommer august 2019.

Fakta om bogen
Titel: Men der kommer en time
Forfatter: Jeffrey Archer
Originaltitel: Cometh the Hour
Originalsprog: eng
Serie: Clifton-krøniken
Sider: 480
Omslag: Indbundet
Forlag: Lindhardt og Ringhof


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere