Mette Boye er ny forlagsdirektør hos Dafolo

  • Nyt om navne
  • 14/05/2020
  • Dafolo

Fra august står Mette Boye i spidsen for den fremtidige udvikling af Dafolo Forlag & Kompetenceudvikling.

”Efter et meget anderledes forår præget af et corona-lukket Danmark glæder vi os til, at Mette Boye tiltræder efter sommerferien samtidig med, at både skoler og dagtilbud for alvor vender tilbage til hverdagen," udtaler adm. direktør Henrik Brandt.

Mette Boye kommer senest fra en stilling som markedschef hos Alinea, hvor hun har arbejdet med strategi og forretningsudvikling for forlagene Alinea, Alfabeta, Akademisk Forlag, Specialpædagogisk forlag og Lindhardt og Ringhof Uddannelse.

Hun har også haft ansvar for salg og markedsføring i sin karriere, og i en ansættelse hos KMD var hun med i udviklingen af læringsplatformen KMD Educa. 

En af Mette Boyes primære opgaver er at udstikke den fremtidige kurs for Dafolo som et kompetencehus samtidig med, at forretningsområdet udvides med nye produkter og ydelser, hvor digitalisering spiller en central rolle.

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med kompetente kollegaer om forretningsudvikling og realisering af de mange potentialer, som virksomheden rummer," siger Mette Boye.

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere