Midt i Aarhus

Forfatter: Teddy Petersen
Sider: 160
Omslag: Indbundet
Omslagsgrafiker: Helle Arensbak
Forlag: Frydenlund

'Verdens mindste storby' kaldes Aarhus. De seneste år har verden rigtig fået øjnene op for byen, og det er ikke så mærkeligt, for Aarhus kan det hele. Guidebogen her viser vej og giver nye og klassiske oplevelser på vej rundt i Danmarks næststørste by.

Den jyske storstad har et ungt og levende miljø med universitetspark og hippe gader, men den er også fuld af historie, for fortiden lever i de mange vikingetidslevn og i Den Gamle By. Det er en by i udvikling og en kulturby med internationalt berømmede museer og bibliotek. Og så har Aarhus musikfestivaler og sit eget slot, et ikonisk rådhus, store sportsbegivenheder og flere nye bydele.

I bogen guider to af Aarhus’ bysbørn – fotograf Helle Arensbæk og journalist Teddy Peter­sen – os rundt i midten af Aarhus, nærmere bestemt den del af byen, der ligger inden for den gamle Ringgade. Mod nord afgrænset af Riis Skov, mod syd af Marselisborgskoven.

De deler generøst ud af de mange store oplevelser og muligheder, byen byder på.Tag guidebogen med i tasken eller inderlommen, næste gang du cykler eller går rundt i Aarhus, og se byen på ny.

Teddy Petersen er journalist og har arbejdet på bl.a. Weekendavisen og i Danmarks Radio. Han har været sproglig konsulent og undervist hos en række myndigheder og organisationer, programchef på TV Syd og forstander på Odder Højskole samt været lektor på i sproget i massemedierne på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I dag er Teddy leder af Forlaget Ajour.

Fakta om bogen
Titel: Midt i Aarhus
Forfatter: Teddy Petersen
Sider: 160
Omslag: Indbundet
Omslagsgrafiker: Helle Arensbak
Forlag: Frydenlund


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere