Min mor plejede at sige

Forfatter: Lori Nelson Spielman
Originaltitel: Quote me
Originalsprog: eng
På dansk ved: Betty Frank Simonsen & Nanna Kalkar
Sider: 350
Omslag: Hæftet
Forlag: People'sPress

”En roman, der går lige i hjertet.”Das schöne Allgäu
”Spielman imponerer med endnu en vidunderlig, rørende og tankevækkende roman.”Goodreads
Erika har det hele. Hun er en succesfuld ejendomsmægler i New York og har to smukke døtre. Men hendes liv tager en uventet drejning, da datteren Kristen dør i en togulykke, og hun bliver ramt af dyb skyldfølelse. Erikas overlevende datter, Annie, tackler sorgen på sin egen måde: Hun er overbevist om, at der er sket en forveksling, og at Kristen stadig er i live. Erikas skyldfølelse og Annies benægtelse får mor og datter til at glide fra hinanden, isoleret i hver sin elendighed.
En dag modtager Erika en anonym e-mail med et citat fra en af de scrapbøger, hun har givet til sine døtre, fyldt med visdomsord fra hendes egen mor og bedstemor. E-mailen bliver den første i en række, der leder Erikas opmærksomhed mod Mackinac Island, hvor hun tilbragte en ulykkelig barndom. Det får Erika til at indse, at hun må samle mod til at rejse hjem til sin barndomsø og komme overens med sin egen komplicerede fortid – ellers risikerer hun at miste begge sine døtre for altid. 
Min mor plejede at sige er en gribende fortælling om ikke blot at overleve katastrofen, men at fortsætte med at leve livet efter dens hærgen. Og om en mors forsøg på at finde livsglæden efter sin datters alt for tidlige død. 

Fakta om bogen
Titel: Min mor plejede at sige
Forfatter: Lori Nelson Spielman
Originaltitel: Quote me
Originalsprog: eng
På dansk ved: Betty Frank Simonsen & Nanna Kalkar
Sider: 350
Omslag: Hæftet
Forlag: People'sPress


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere