Min sommer – A. Silvestri

Sommer er sol, afslapning, refleksion, projekter, opsamling, udflydning, ekstra tid til familien og så videre. BogMarkedet undersøger, hvad bogfolket skal.

Vi har spurgt en masse spændende mennesker fra bogbranchen de samme tre spørgsmål. Der er et nyt interviewoffer hver eneste hverdag i juli – bortset fra fredag den 13. Det kunne vi ikke byde nogen.  

Forfatteren A. Silvestri er en flittig mand, der prøvet kræfter med mange genrer – et begreb, han i øvrigt ikke bryder sig om – og han har skrevet både noveller, digte og romaner. 

Senest har han udgivet den eksperimenterende roman ’Scener fra et parforhold’ (2018), der fra mange vinkler forsøger at (ind)fange den komplekse kærlighed med to voksne mennesker som hovedpersoner.  

Har du et sommerferieprojekt – praktisk eller feriemæssigt?

”Normalt skriver jeg på et større projekt i mine sommerferier, men da 2018 har været et meget mættet år på forfatterfronten, bruger jeg de varme uger på at rydde op i mine bunker med håndskrevne noter, idéer, tanker, artikler og hvad der ellers er. Jeg skal igennem omkring 2.000 A4-ark, så det kommer til at tage noget tid. Men lur mig, om jeg ikke når at skrive nyt også.”

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen?

”Nu har jeg ingen liggestol, men jeg regner med at gå ombord i min to-read-list med hidsig omhu. På den står i hvert fald Karin Boyes ’Kallocain’, fagbogen ’The End of the World’ af Simon Pearson, en opsamling af J.G. Ballards bedste noveller, og så den nye jumbobog.”

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?

”Mine egne udgivelser. Efteråret bliver travlt. Midt i august udkommer min billedroman ’King’, der er for de noget større børn, horror-romanen ’Slør’, der er lige dele chick-litt og rædsel og min tredje opsamling af noveller, som endnu ikke har en titel. Ud over udgivelserne ser jeg også frem til BogForum og Skrækfest i Odense.”

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere