Min sommer – Bianca Tranberg

Sommer er sol, afslapning, refleksion, projekter, opsamling, udflydning, ekstra tid til familien og så videre. BogMarkedet undersøger, hvad bogfolket skal.

Vi har spurgt en masse spændende mennesker fra bogbranchen de samme tre spørgsmål. Der er et nyt interviewoffer hver eneste hverdag i juli – bortset fra fredag den 13. Det kunne vi ikke byde nogen.  

Bianca Tranberg er leder af den nye boghandleruddannelse på Tietgen Business i Odense, der slår dørene op efter sommerferien. Målet er at revitalisere uddannelsen, så de kommende boghandlere står klar til at gribe fremtidens muligheder, fortæller Bianca Tranberg i et interview med BogMarkedet.    

 

Har du et sommerferieprojekt – praktisk eller feriemæssigt?

”Mit sommerprojekt i år:  Jeg skal gøre klar til modtagelsen af vores boghandlerelever på Tietgen Business, og en proces som består af blandt andet indretning af vores undervisningslokale og færdiggørelse af det nye undervisningsmateriale til eleverne.

Mit sommerferieprojekt står derfor i boghandleruddannelsens tegn samt lidt sommerferie med familien.”

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen?

”Har næsten altid en hel stak af bøger, som jeg gerne vil læse henover sommeren, men disse tre bøger har prioritet i år: 

  •           Knud Romer: ’Kort over Paradis’ 
  •           Jesper Wung-Sung: ’En anden gren’
  •           Hanya Yanagihara ’Et lille liv’

Tre bøger, som jeg ser meget frem til at læse henover sommeren – ved ikke noget bedre end en god roman, som fanger én lige fra første side af.” 

 

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?

  •        Haruki Murakami: ’Mordet på kommandanten, bog 2’
  •        Merete Pryds Helle: ’Vi kunne alt’  
  •        Troels M.Palshof: ’Sommerfugleklanen, bog 2’

Dette er nogle af de bøger, som jeg ser frem til i efteråret. Tre bøger, som jeg ikke er i tvivl om nok skal bidrage til en spændende gang læsning.” 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere