Min sommer – Christine Bødtcher-Hansen

Sommer er sol, afslapning, refleksion, projekter, opsamling, udflydning, ekstra tid til familien og så videre. BogMarkedet undersøger, hvad bogfolket skal.

Vi har spurgt en masse spændende mennesker fra bogbranchen de samme tre spørgsmål. Der er et nyt interviewoffer hver eneste hverdag i juli – bortset fra fredag den 13. Det kunne vi ikke byde nogen.  

Christine Bødtcher-Hansen er uddannet cand.jur. og har i en årrække været direktør for Danske Forlag, danske forlags interesseorganisation. Mens de andre svar på vores sommerenquete langsomt tikkede ind i min mailboks, kom de lynhurtigt fra Christine Bødtcher-Hansen – et fint udtryk for en legendarisk effektivitet, som kolleger fremhævede i BogMarkedet, da hun for nogle år siden fyldte rundt.  

Har du et sommerferieprojekt – praktisk eller feriemæssigt?
”Være sammen med familie og venner, læse bøger, gå og cykle lange ture og forhåbentlig bade en masse og udskyde alle praktiske projekter til efterårets og vinterens mørke og kolde dage.”

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen?

”Det skal være de trykte bøger, jeg har liggende, da e-bøger på min iPad ikke virker, når solen skinner. Helle Helle ’de’, Christian Mørk ’I gode Hænder’, Lisa Halliday ’Asymmetri’, og så skal jeg færdiglæse Line Knutzons ’Camille Clouds brevkasse’, som er skøn sommerhusunderholdning, og som kan gøre læseoplevelsen til en fællesoplevelse, da den er velegnet til højtlæsning.”

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?

”Morten Pape, Carsten Jensen, Ida Jessen og Dorthe Nors er nogle af de forfattere, hvis bøger jeg håber, og regner med, vil give gode læseoplevelser”

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere