Min sommer. Melina Larsen

Hvad læser bogfolket denne sommer? Vi spørger en ny stemme hver eneste hverdag i juli. I dag Melina Larsen, salgs- og pressekoordinator hos HarperCollins.

Har du et sommerferieprojekt?

”I sommerferien, skal jeg som jeg plejer til solskinsøen. Vi tager også altid en uge til Lolland og passer fasaner.

Min mand er tilknyttet en jagt på Fuglsang, hvor der hver sommer sættes fasankyllinger ud i voliere. I en uge bor vi i en gammel jagthytte med stråtag, uden internet og fjernsyn og passer dem. Det er altid vildt hyggeligt. Stilheden, naturen og nærværen.”

 

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen?

”Når man arbejder på forlag er det sjældent, at man når bøger fra andre forlag end ens eget.

Min sommerlæsning bliver i år den nye Karin Slaughter-roman ‘De tavse kvinder’, som udkommer sidst i august.

Jeg håber også at kunne nå at læse lidt i ‘Byen ved Volga’ af Lotte & Søren Hammer, som vi udgiver i starten af næste år. Det er fjerde bind i den historiske spændingsserie om Venner & Fjender.

 

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?

”Jeg glæder mig utroligt meget til Matilda Gustavsson gæster Den Sorte Diamant den 28. september, hvor hun fortæller om sin bog ‘Klubben’ samt om #MeToo i medierne.

‘Klubben’ er den omtalte bog, hvor Matilda med sin dybdeborende artikel om seksuelle overgreb startede en række afsløringer, rystede den internationale litterære verden og tvang det Svenske Akademi i knæ.

Jeg ser også virkelig meget frem til, at vi i efteråret udgiver Lars Muhls ‘Lystrilogien’ i forbindelse med hans 70-års fødselsdag.

Den handler om, hvordan vi ser os selv og verden på. ‘Lystrilogien’ indeholder tre tidligere udgivelser: ‘Lyset i et menneskes hjerte’, ‘Taxo Luma’ og ‘Zoe’.

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere