Min sommer – Mie Møller Bie

Sommer er sol, afslapning, refleksion, projekter, opsamling, udflydning, ekstra tid til familien og så videre. BogMarkedet undersøger, hvad bogfolket skal.

Vi har spurgt en masse spændende mennesker fra bogbranchen de samme tre spørgsmål. Der er et nyt interviewoffer hver eneste hverdag i juli – bortset fra fredag den 13. Det kunne vi ikke byde nogen.  

Dagens solstråle er Mie Møller Bie, der jo var min forgænger som redaktør på BogMarkedet. Siden har hun arbejdet som redaktør på forlaget DreamLitt, og hun udgav for nylig en ny hobbybog med fine, fantasirige og søde perlemønstre, ’Puslevenner´, med digte af Brian P. Ørnbøl.

Den lille verdensborger, som Mie har i maven, kommer efter planen til august – BogMarkedet ønsker alt det bedste for Mie og familien!

 

Har du et sommerferieprojekt – praktisk eller feriemæssigt?

”Vi skal være i Danmark i ferien, så der bliver god tid til at få slappet af med en stak bøger. Jeg har et par bogevents i løbet af juli, som jeg glæder mig til, og ellers skal vi have gjort værelse og hus klar til vores kommende baby.”

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen?

”Jeg vil i gang med Robin Hobbs forfatterskab, og så har HarperCollins serie 'Førsteliv' længe ligget på min TBR-liste. Derudover regner jeg også med at få skrevet nogle af mine egne projekter færdigt.”

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?

”Fantasymesserne er altid utrolig hyggelige, så selvom jeg til den tid lige har født, glæder jeg mig til at besøge Esbjerg i september. Da BogForum i år ligger samtidig med Kreative Dage i Fredericia, må jeg desværre undvære Bellacentrets bøger til fordel for perleplader, garn og malebøger :-)

Af bøger havde jeg glædet mig til Nanna Foss' ’Spektrum 4’, men da den er udskudt til 2019, tænker jeg i stedet at kaste mig over Kenneth Bøgh Andersens 'Djævlekrigen' – den har jeg nemlig ikke fået læst endnu.”

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere