Min sommer. Natasha Brandt

Hvad læser bogfolket denne sommer? Vi spørger en ny stemme hver eneste hverdag i juli. I dag Natasha Brandt, adm. direktør for Saxo.com.

Har du et sommerferieprojekt?

”Sommerferien står mest af alt i feriens tegn og jeg glæder mig til masser af gode oplevelser og hygge med min familie.

Årets sommerferie bliver en rundtur i Danmark, som simpelthen har så meget at byde på ikke mindst en fantastisk smuk og varieret natur. Den skal nydes både fra et strandhåndklæde, i travesko og ikke mindst på min cykel.”

 

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen?

”Ferietid er uden tvivl læsetid og jeg glæder mig til at pakke bilen med gode bøger både til mig selv og familien. Min personlige del af bogtasken indeholder med sikkerhed:

  • ‘Den franske fotograf’ af Natasha Lester: Historien bag dette valg skal findes i, at vi hos Saxo løbende fælleslæser udvalgte titler og denne bog er udvalgt til sommerlæsning. 
  • Elena Ferrantes Napoli-romaner: Jeg mangler den sidste roman i Napoli-serien og nu skal det være. Så er jeg klar til den nye Ferrante-bog, der udkommer til efteråret
  • ‘Fremtidssans’ af Anne Skare og Henrik Hovgaard: Anne Skare har nogle interessante vinkler på mangt og meget, og jegser frem til at blive skubbet lidt til og forhåbentlig få skabt lidt refleksion.
  • Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til at læse den tredje Harry Potter-bog, ‘Fangen fra Azkaban’, sammen med min søn. Harry Potter-serien har i mange år været fælles-ferie-læsning – først med min datter og nu med min søn.”  

 

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?

”Jeg ser virkelig frem til et fantastisk bog-efterår og det tyder allerede nu på, at det bliver et efterår fyldt med store, spændende udgivelser. Den største udfordring bliver helt klart at vælge iblandt dem, nu hvor tiden sætter en naturlig begrænsning.

Jeg ser som sagt frem til den nye bog af Elena Ferrante og mon ikke også læselisten kommer til at inkludere ‘Løbeklubben i Saudi’ af Lotte Garbers og ‘Det er de danske som flygter’ af Ringhof & Valeur.

Derudover ser det ud til, at der kommer en ny ‘Hundemand’-bog af Dav Pilkey, som min søn er stor fan af og han glæder sig virkelig meget – så her handler det især om at give læseglæden videre.”

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere