Modeskaber

Undertitel: Historien om Margit Brandt
Forfatter: Anne Nørkjær Bang
Originaltitel: Modeskaber
Sider: 320
Omslag: Indbundet
Forlag: Storyhouse

Op gennem 60'erne og 70'erne satte især én kvinde sit præg på dansk mode og livsstil for en hel generation: Margit Brandt.

MODESKABER fortæller den utrolige historie om den skrædderuddannede danske kvinde, der kom i lære hos Pierre Balmain og Louis Fraud i Paris og vendte hjem og skabte et designimperium i eget navn, som revolutionerede den danske modeverden. Hun designede alt fra avanceret modetøj og pelse til undertøj, ure og briller, og sammen med sin mand, Erik Brandt, tog hun mærket ud i verden og solgte tøj i London, Paris, Barcelona, Tokyo og New York.

Margit Brandt blev hyldet som en af de mest anerkendte modeskabere i verden på det tidspunkt. Og ægteparret Brandt levede et celebert jetset-liv, ikke mindst i miljøet omkring den berømte New York-klub Studio 54, hvor de hang ud med berømtheder som Andy Warhol, Mick Jagger og Jack Nicholson. Margit Brandt døde i 2011, og det er første gang, at der kommer en bog om hendes virke.

MODESKABER, der er rigt illustreret, er blevet til gennem interviews med familie, venner, forretningsforbindelser og eksperter.

 

Fakta om bogen
Titel: Modeskaber
Undertitel: Historien om Margit Brandt
Forfatter: Anne Nørkjær Bang
Originaltitel: Modeskaber
Sider: 320
Omslag: Indbundet
Forlag: Storyhouse


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere