Mofibos bogefterår

Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Søren Brinch Vestergaard fortæller.

Sommeren er jo normalt højsæsonen for os på streaming, selvom pandemien har gjort hele året til højsæson for lydbøger. I forsommeren og i sommeren sendte vi tredje og sidste sæson ud af ‘Mandix af Bille og Bille, ‘Askehave’ af Jakob Melander, ‘Akademiet’ af Eva Maria Fredensborg og ‘Pyromanen’ af Inger Wolf. De har fyldt rigtigt meget i folks lytning helt hen i sensommeren. 

---

---

Oktober måned har vi så haft fokus på børneområdet med et nyt sjovt og hyggeligt børneunivers fra Søren Jessen – ‘Hannibal fra Hoppehøj’, indlæst af Vibeke Hastrup. Det er til målgruppen 4-7 år med 8 korte episoder.

Så har vi sendt anden sæson af ‘Det blå bjerg’ af Karsten Mungo Madsen ud. Første sæson vandt årets børnepris til Mofibo Awards. Serien er indlæst af Nicolaj Kopernikus og er rettet til de 7-12- årige med hang til storslået eventyr.

---

    

---

Derudover har vi lavet lækre lyddesigns til stribevis af Angry Birds og Smølfer-bøger, der er ude i mange Storytel-lande. I Danmark er de alle fremragende indlæst af Lars Thielsgaard, der giver den fuld skrue.

På voksenfronten er efteråret er især dedikeret til Originals fra vores svenske kolleger.  

Her i november kommer ‘Stockholm psycho’ af Anna Bägstam Ryltenius, indlæst af Anne Vester Høyer. Det er en ekstremt velskrevet, humoristisk og mørk krimi, der udspiller sig i Stockholms overklasse. Det er den tredje Original af Anna Bägstam, der tidligere har solgt rigtigt godt af ‘Øjenvidnet’ og ‘Giftigt spind’.

Vi har også kærlighed og feel good på programmet. ‘Herfra til dig’ af Albert Lindemalm er indlæst af Jon Lange og er en varm og charmerende kærlighedshistorie med skæve og sjove karakterer.

I december kommer anden sæson af Brian Petersens 'De forsvundne børn'. Den er indlæst af Morten Thunbo og er en barsk krimiserie, der foregår i efterkrigstidens København og trækker tråde tilbage til besættelsestiden go Nazi-Tyskland.

Og så har vi fra Storyside-regi en masse fede titler på programmet fra Glasnøgleprisvinderen Åke Edwardsens serie (indlæst af Lars Bom) til Elsie Johanssons ”vidunderlige portræt af en ung kvinde på vej til at blive kvinde,” som Kathinka Bruhn skrev i sin anmeldelse i Weekendavisen om Nancy trilogien.

Men der er også lækre indspilninger af Jens Christian Grøndahls ‘Lucca’ og ‘Fire dage i marts’ (indlæst af Vibeke Hastrup). Og så har Jens Christian selv lavet en fremragende indlæsning af ‘Virginia’.

Der er for mange ting til at nævne det hele, men vi går og glæder os rigtigt meget til indspilningen af Merethe Pryds Helles ‘Oh, Romeo’.

Og så har jeg lovet vores Storyside-forlægger, Katrine, at nævne Martin Riels ‘Fønix Guilden 3’ (indlæst af Mads Hjulmand), der er fremragende dansk fantasy. 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere