Mytografens griller

  • Nye udgivelser
  • 24/01/2018
  • Escho

Forfatter: Bo Reinholdt
Omslag: Hæftet
Forlag: Escho

24. januar fylder forfatter Bo Reinholdt 70 år og det fejrer forlaget Escho ved at udgive Reinholdts nye bog Mytografens griller. Reinholdts i alt 15. udgivelse og tredje på Escho. 
Bo Reinholdt har siden 1983 givet sine særegne fortællinger videre til verden. Med prosasamlingen Mytografens griller vender han tilbage til sine kortere fortællinger. Centralt i samlingen står mytologien eller måske nærmere mytologierne. Myterne, der står som billeder fra en anden tid, men som stadig er hos os med et insisterende nærvær. Den græske mytologi, med sine væsener og helte har en central plads i bogen, men også den nordiske og den kristne er tilstede. Som altid hos Reinholdt er billedet i fokus. I Mytografens griller som det organiserende princip. Hos Reinholdt er det at tænke over billedet, at tænke over verden: Skriften som billede, billedet som skrift, billedet som tanke og billedet som noget fysisk. Billedet i myten og myten som billede. 
Med Mytografens griller viser Reinholdt, at han stadig skriver med en lethed og et overskud, at der stadig er mere der skal udforskes gennem sprogets muligheder. At Bo Reinholdt endnu ikke har fået et egentligt gennembrud er en større gåde. Men lad os råbe hurra for ham. Så … hurra. 

Fakta om bogen
Titel: Mytografens griller
Forfatter: Bo Reinholdt
Omslag: Hæftet
Forlag: Escho


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere