Nævningen

Forfatter: Steve Cavanagh
Originaltitel: Thirteen
Originalsprog: eng
På dansk ved: Eva Birklund
Serie: #4 i Eddie Flynn-serien
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Jentas
Omslagsillustrator: Jentas
Forlag: Jentas A/S

#4 i Eddie Flynn-serien
Seriemorderen er ikke under anklage. Han sidder i juryen …
De var Hollywoods hotteste par. Verden lå for deres fødder. Men nu er en af dem død, og filmstjernen Robert Solomon er tiltalt for det brutale mord på sin smukke, unge kone. Det er århundredets retssag på Manhattan, og forsvaret vil have en bestemt mand med på holdet: svindleren, der blev advokat, Eddie Flynn. Alle beviser peger på, at Robert Solomon er skyldig, men da retssagen begynder, får en række alvorlige hændelser Eddie til at tvivle på, hvad sandheden er.

Hvad nu, hvis Robert Solomon ikke er den eneste skuespiller i retslokalet?

At dræbe er ikke vanskeligt for Joshua Kane. Det er bare spillets begyndelse. Joshua Kane har brugt hele sit liv på at forberede sig til dette øjeblik. Det her er hans glansnummer: århundredets mord. Og Kane har slået ihjel for at få den bedste plads i huset.
Men der er en, der er på sporet af ham. En, der har mistanke om, at morderen ikke er den mand, der sidder på anklagebænken.”Fremragende – en fascinerende præmis, et højspændt plot og et spektakulært klimaks.

Denne fyr er den ægte vare. Tro mig.”– Lee Child
”Et vanvittigt spændende BÆST af en bog, som rutineret kombinerer Cavanaghs indsigt i jura med en fuldstændig fantastisk rutsjebanetur. Det er ikke hver dag, man oplever så geniale bøger.”– Michael Connelly
”Et fremragende, snedigt konstrueret puslespil af en bog med et overraskende plot. Steve Cavanagh gennemfører det med bravur.”– Ruth Ware”
Begavet og original. Et pragteksemplar af en bog.”– Clare Mackintosh
”Fantastisk bog. Fantastisk plot. Nævningen er virkelig spændende, og man kan ikke lægge den fra sig.”– Simon Kernick
Steve Cavanagh er født og opvokset i Belfast. I en alder af atten år tog han til Dublin for at studere jura. For tiden er han praktiserende advokat inden for civilret og har været involveret i adskillige højtprofilerede sager. Cavanaghs actionmættede, juridiske thrillere har advo­katen Eddie Flynn som hoved­person og foregår i New York.

Fakta om bogen
Titel: Nævningen
Forfatter: Steve Cavanagh
Originaltitel: Thirteen
Originalsprog: eng
På dansk ved: Eva Birklund
Serie: #4 i Eddie Flynn-serien
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Jentas
Omslagsillustrator: Jentas
Forlag: Jentas A/S


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere