Natasha Brandt skal stå i spidsen for Saxo

Natasha Brandt tiltræder i dag som adm. direktør for Danmarks største webboghandel efter Jørgen Balle Olesen.

Natasha Brandt er i dag fredag udnævnt til ny administrerende direktør for netboghandlen Saxo, hvor hun afløser Jørgen Balle Olesen. Skiftet på direktørposten sker efter hans eget ønske.

"Jeg har kendt Natasha gennem mange år og er superglad for, at det netop er hende, der skal stå for videreudviklingen af Saxo. Natasha har erfaring fra flere forskellige digitale brancher – herunder ikke mindst abonnementsforretning, hvilket er væsentligt for den transformation, Saxo gennemgår disse år," udtaler Jørgen Balle Olesen

Han fortsætter:

"Natasha brænder lige som jeg selv for bøger og alt det gode, bøger gør både for den enkelte og for samfundet. Jeg giver med god samvittighed stafetten videre til Natasha.”

”Saxo er kun lige gået i gang med at opbygge en abonnementsforretning på toppen af e-boghandlen. Den vækstcase glæder jeg mig til at forløse sammen med de kompetente og engagerede medarbejdere hos Saxo. Jeg brænder for digital forretningsudvikling, og er meget glad for denne nye udfordring i regi af JP/Politikens Hus”, siger Natasha Brandt selv om skiftet.

Natasha Brandt kommer til stillingen med god og bred erfaring i rygsækken. Hun kommer fra stillingen som kommerciel direktør på Politiken, hvor hun var 1½ år. Dermed faldt direktør-valget i Saxo på en kandidat fra egne rækker, eftersom JP/Politikens Hus overtager Saxo. Før det var hun i seks år adm. direktør for Boligsiden.dk.

BogMarkedet ønsker tillykke!


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere