Nede til tælling

  • Nye udgivelser
  • 03/09/2019
  • Turbine

Forfatter: Martin Holmén
Originaltitel: Nere för räkning
Originalsprog: swe
På dansk ved: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Sider: 320
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

I andet bind af svenske Martin Holméns superseje stockholm-noir anno 1932 er eksbokseren Harry ”Kvisten” Kvist knap nok kommet ud af fængslet, før byens beskidte underverden trækker ham ind i endnu en speget sag.
I trilogiens første bind, Clinch, var det Kvisten selv, som var anklaget for mord, men i Nede til tælling tager handlingen fart, da Kvisten hører om mordet på hans gode veninde, vaskekonen Beda. Politiet mener, den skyldige er Bedas retarderede søn og vil låse ham inde på et sindssygehospital, men den køber Kvisten ikke, og han indleder sin egen efterforskning af mordet sammen med Bedas datter. Et mord, der viser sig at have tråde til både psykopatiske gangsterbosser, lurvede forbrydere og byens fornemmeste spidser.
Martin Holméns trilogi udkommer på Forlaget Bonnier i Sverige, Karl Ove Knausgårds forlag Pelikanen i Norge, det hippe Pushkin Press i USA og England samt i en håndfuld andre lande. Bøgerne er desuden solgt til serialisering og vil inden længe dukke op i ni afsnit på en streamingtjeneste nær dig. Det er nordisk noir-spænding af højeste kvalitet og af den sejeste slags.

Fakta om bogen
Titel: Nede til tælling
Forfatter: Martin Holmén
Originaltitel: Nere för räkning
Originalsprog: swe
På dansk ved: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Sider: 320
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere