Nordens hersker

Forfatter: Anders Lundt Hansen
Illustrator: Patrick Leis
Sider: 133
Omslag: Hæftet
Omslagsillustrator: Patrick Leis
Forlag: Forlaget Valeta

En hærfører der spreder skræk og rædsel. En far der var konge.  Og en værdig modstander, der gør fortællingen legendarisk. Det er nogle af de folk du skal bruge, hvis du vil være konge af England.
Den unge kongesøn Knud fulgte denne opskrift, og i år 1016  lykkedes det. Med hjælp fra sin kone blev han Englands konge, og senere også konge af Danmark, Norge og dele af Sverige.  
Men hvad er sandt og hvad er fantasi i de farvestrålende  beretninger, der har overlevet til vore dage? ”Nordens hersker” er skrevet til de ca. 9-14-årige, og fortæller  både de gamle sagn og den nyeste forskning fra Nordens fortid.

”Nordens hersker” er en selvstændig fortsættelse af  ”Jellingmysteriet”, som anmelderne skrev dette om: 
“bogen rummer en masse fine informationer om et af landets vel  nok allermest kendte historiske lokaliteter.”Folkeskolen.dk
“… usædvanlig grundig og spændende – fuld af både interessante  og velskrevne indfald … … virkelig klog og interessant. Anbefales”Dansk Bibliotek Center
Forfatteren Anders Lundt Hansen er historiker og skriver  blandt andet for Weekendavisen, ofte i børnesektionen ”Faktisk”. 

Fakta om bogen
Titel: Nordens hersker
Forfatter: Anders Lundt Hansen
Illustrator: Patrick Leis
Sider: 133
Omslag: Hæftet
Omslagsillustrator: Patrick Leis
Forlag: Forlaget Valeta


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere