Noveller til undervisningsbrug

Det skal være slut med slidte bøger og plads til digitalt undervisningsmateriale. Novelleforlaget.dk præsenterer i dag den nye hjemmeside www.novelleundervisning.dk, hvor lærere i folkeskolen og gymnasiet får adgang til kvalitetsnoveller og moderne undervisningsmaterialer. »Da mange lærere har været glade for at købe noveller hos os,...

Det skal være slut med slidte bøger og plads til digitalt undervisningsmateriale. Novelleforlaget.dk præsenterer i dag den nye hjemmeside www.novelleundervisning.dk, hvor lærere i folkeskolen og gymnasiet får adgang til kvalitetsnoveller og moderne undervisningsmaterialer.

»Da mange lærere har været glade for at købe noveller hos os, har vi valgt at gøre det endnu mere attraktivt at bruge vores noveller til undervisningsbrug. Nu kan skoler få adgang til en hjemmeside, der lever op til de behov, som lærerne har i et moderne klasseværelse,« udtaler Anne Zenon, direktør i Novelleforlaget.dk.

På den nye hjemmeside er der arbejdsspørgsmål til novellerne, som lærerne og eleverne kan arbejde frit med. Spørgsmålene er lavet i flere niveauer og med forskelligt fokus.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere