Ny bog af George R. R. Martin på vej

Forfatteren bag bogserien ‘A Song of Ice and Fire’, som har inspireret HBO’s populære tv-serie ‘Game of Thrones’, er aktuel med en ny bog, der handler om Daenerys Targaryans forfædre.

George R. R. Martins nye bog, ‘Fire & Blood’ – eller ‘Ild & Blod’ som den kommer til at hedde på dansk – er det første af to bind, som kommer til at handle om Daenerys Targaryans forfædre, og hvad der er sket forud for handlingen i bogserien ‘A Song of Ice and Fire’.

Med udgangspunkt i tiden, hvor Jerntronen blev skabt, vil læseren få indblik i flere århundredes historie.

Fortællingen bringer historien om Westeros og familien Targaryan til live, og i denne sammenhæng vil man få ny viden om det store fantasy-univers, som George R. R. Martin har skabt: Hvad skete der med fortidens dragekonger? Hvad er historien bag det farlige sted Valyria? Og hvorfra stammer ​​Daenerys tre drageæg?

Dette er blot få spørgsmål, som vil blive besvaret i disse nye bøger.

 

Flere bøger

‘Fire and Blood’ vil blive udgivet den 20. november i år, hvorimod den næste bog i serien ‘A Song of Ice and Fire’, som kommer til at hedde ‘The Winds of Winter’, desværre ikke vil blive udgivet i 2018. Hvornår denne bog vil blive udgivet, vides ikke med sikkerhed, men George R. R. Martin har ved adskillige lejligheder fortalt, at han arbejder på den længe ventede efterfølger.

 

Tv-serier om Westeros

Den ottende og sidste sæson af den populære tv-serie ‘Game of Thrones’ vil blive sendt i 2019, men det betyder ikke, at det er slut med Westeros på sendefladen. HBO har planer om at producere en spinoff-serie, der foregår flere tusind år før handlingen i ‘Game of Thrones’, og George R. R. Martin er selv en af manuskriptforfatterne til dette projekt.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere