Ny formand i BMF

Søs Sønderlund Plougmann blev på et delegeretmøde i foråret valgt som ny formand i BMF, hvor hun efterfølger Erik Jensen, der har været formand i tre år. Søs er 33 år, og hun var voksenelev i  Bryggens Boghandel, hvor hun blev udlært i 2009.
Hun har været med til at lave brochuren Hvordan bliver man boghandler? Hun har siddet i Elevpanelet og været med til at stå for Elevtræf i...

Søs Sønderlund Plougmann blev på et delegeretmøde i foråret valgt som ny formand i BMF, hvor hun efterfølger Erik Jensen, der har været formand i tre år. Søs er 33 år, og hun var voksenelev i  Bryggens Boghandel, hvor hun blev udlært i 2009.

Hun har været med til at lave brochuren Hvordan bliver man boghandler? Hun har siddet i Elevpanelet og været med til at stå for Elevtræf i samarbejde med Boghandlerforeningen.
Allerede som elev var hun observatør i bestyrelsen, og hun var siden suppleant i BMF København.

Hvad nyt skal der ske?
»BMF er den mindste afdeling under HK-Handel, så derfor vil vi arbejde for flere tværfaglige arrangementer. Sammen med den nye bestyrelse, hvor alle er nyvalgte, vil vi sørge for, at BMF får en pæn og mere professionel hjemmeside, som skal opdateres med kommende arrangementer. Facebooksiden skal også være bedre, og så skal BMF have et nyt logo.«

Hvad med Bogormen?
»BMFs blad Bogormen, der kom første gang i 1903, blev for nogle år siden reduceret til et par sider i HK-Handels blad, og måske afvikler vi Bogormen helt eller lader det udelukkende optræde på nettet.«
BMF havde tidligere lokalafdelinger mange steder i landet, men nu er der kun afdelinger i København og Aarhus, for man har netop mistet BMF-Fyn, som ikke havde arrangementer nok.

Skal BMF igen have bogparader, hvor forlagene præsenterer deres bøger?
»Nej, men måske vil vi fortsætte med besøg på forlag, som vi havde sidste år, hvor vi både besøgte Rosinante og Vandkunsten, eller fx arrangementer som det vi havde om e-bøger hos Boghandleren på Godthåbsvej.«
BMF afholder en teknologiweekend på Christiansminde i Svendborg 3.-5. oktober, og selv om tilmeldingsfristen vist er overskredet, vil man gerne have flere med.

Skal I stadig have stand på BogForum, og vil I stadig uddele BMFs Børnebogspris?
»Vi bliver ved med at uddele Børnebogsprisen, og det sker i år på Børnescenen søndag 13. november kl. 16. Derimod kan jeg ikke sige, om vi vil vedblive med at have en stand, når BogForum rykker ud til Bellacentret. Problemet er, at der ikke kommer unge BMF’ere på vores stand, så måske vil vi bruge pengene på noget andet,« siger Søs Sønderlund Plougmann til slut.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere