Ny på Dansk psykologisk Forlag

Mette Hartvig (37) er den 1. april ansat som salg- og marketingchef ved Dansk psykologisk Forlag. Mette Hartvig begyndte sin forlagskarriere på Lindhardt & Ringhof, har siden bl.a. været marketingassistent hos Munksgaard og tekstforfatter i Gyldendals Marketingafdeling. De sidste par år har hun som projektkoordinator hos Schultz haft ansvaret for markedsføringen af forlagets...

Mette Hartvig (37) er den 1. april ansat som salg- og marketingchef ved Dansk psykologisk Forlag. Mette Hartvig begyndte sin forlagskarriere på Lindhardt & Ringhof, har siden bl.a. været marketingassistent hos Munksgaard og tekstforfatter i Gyldendals Marketingafdeling. De sidste par år har hun som projektkoordinator hos Schultz haft ansvaret for markedsføringen af forlagets bogområde, bl.a. som redaktør af Schultz ErhvervsBogklubs blad, BogProfilen.
Med denne udvidelse af medarbejderstaben ønsker vi blandt andet en styrkelse af samarbejdet mellem boghandlerne og forlaget. Henvendelse til Mette Hartvig, tlf. 3525 4547, eller e-mail: mh@dpf.dk.
Nr. 16/17 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere