Ny roman af Stephen King

Man kan støde på historier af Stephen King mange steder, og som det seneste kan man købe Stephen Kings nye roman ‘Elevation’.

Den 30. oktober udkom Stephen Kings nye roman ‘Elevation’, som er udgivet af forlaget Scribner. I øjeblikket er bogen kun tilgængelig på engelsk. 

Romanen følger karakteren Scott Carey, som lider af en mystisk sygdom, der påvirker hans krop på en besynderlig måde. Sammen med sin læge, Doctor Bob Ellis, kæmper Scott mod sygdommen. Samtidigt bliver han blandet ind en sag med sine naboer, som er et lesbisk par, der forsøger at åbne en ny restaurant, hvilket er en udfordring på grund af de fordomme, som byens befolkning har over for homoseksuelle.

Historien foregår i den fiktive by kaldet Castle Rock, som også er scenen for andre af Stephen Kings ikoniske historier, heriblandt ‘The Dead Zone’, ‘Cujo’, ‘The Body’ og ‘The Dark Half’.

 

Andre nye titler af King

Stephen King er kendt for at være en produktiv forfatter, og i de seneste år har han også fået udgivet flere andre titler. I 2018 er gyserromanen ‘The Outsider’ også udkommet, og i 2017 udkom novellen ‘Gwendy’s Button Box’ og romanen ‘Sleeping Beauties’ – sidstnævnte skrev King sammen med sin søn Owen King.

Nye filmatiseringer

‘Castle Rock’ er også navnet på en tv-serie, som startede i år, og som man kan finde på streamingtjenesten Hulu. Serien er baseret på historier af Stephen King og handler om forskellige karakterer, der bor i byen Castle Rock. 

En anden aktuel tv-serie baseret på en af Kings historier er ‘Mr. Mercedes’, hvor en psykopatisk morder kører en stjålet Mercedes ind i folkemængde, og en pensioneret detektiv forsøger at finde frem til morderen. Denne serie kan findes på streamingtjenesten Audience.

Hvis man ikke kan få nok af Stephen King, kan man også finde filmatiseringer af hans historier på Netflix. Der ligger blandt andet filmene ‘Gerald’s Game‘, ‘1922’, ‘Secret Window’ og ikke mindst Stanley Kubricks filmatisering af ‘The Shining’, som på dansk hedder ‘Ondskabens Hotel’.

Man kan desuden glæde sig til anden del af filmatiseringen af Kings populære bog ‘It’, der handler om den morderiske klovn Pennywise. Filmen hedder ‘It: Chapter Two’ og udkommer i 2019.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere