Ny salgsansvarlig på Alvilda  

Alvilda får ny salgsansvarlig: Jeanett Mandrup Kirk starter på forlaget den 1. august 2017.

Jeanett kommer fra en stilling hos Carlsen/Lindhardt og Ringhof, hvor hun i en længere årrække har arbejdet med både salgsafdelingen og bogredaktionen. Tidligere har Jeanett blandt andet stået for salg af digitale ordbøger på Gyldendal.

Forlagsdirektør Jens Trasborg samt salgs- og redaktionsmedarbejder Amalie Karnøe vil begge komme til at arbejde tæt sammen med Jeanett om salget af Alvildas gode bøger til børn og unge.

 Forlagets nuværende salgsansvarlige, Anita Choopan, stopper i samme forbindelse efter eget ønske. "Vi har været rigtig glade for Anita, men hun har nu besluttet at sadle lidt om og ønsker ikke længere at beskæftige sig direkte med salgsarbejde. Vi kommer til at savne Anita og håber alt det bedste for hende i fremtiden," udtaler forlagsdirektør Jens Trasborg.

 Alvilda startede i 2009 og er hurtigt blevet en af Danmarks førende udgivere af børne- og ungdomsbøger. Forlaget huser danske forfattere som Lene Kaaberbøl, Josefine Ottesen, Nicole Boyle Rødtnes og Mette Finderup – og illustratorer som Peter Madsen og Bente Bech. Derudover har Alvilda de seneste år markeret sig med en række oversatte successer, blandt andre søvnhjælpsbogen Kaninen der så gerne ville sove og Divergent-serien samt bøger fra LEGO- og Star Wars-universet med meget mere.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere