Nye forlagschefer på Politikens Forlag

Politikens Forlag har omlagt de tre hovedredaktioner for rejsebøger, håndbøger og ordbøger til selvstændige forretningsområder. Samtidig er organisationen styrket med udnævnelse af tre forlagschefer for disse områder.Jesper Groftved (49) er udnævnt til forlagschef for Politikens Rejsebøger. Jesper Groftved er uddannet folkeskolelærer, men fravalgte folkeskolen for i stedet...

Politikens Forlag har omlagt de tre hovedredaktioner for rejsebøger, håndbøger og ordbøger til selvstændige forretningsområder. Samtidig er organisationen styrket med udnævnelse af tre forlagschefer for disse områder.

Jesper Groftved (49) er udnævnt til forlagschef for Politikens Rejsebøger. Jesper Groftved er uddannet folkeskolelærer, men fravalgte folkeskolen for i stedet at gå til DIS Rejser, hvor han havde ansvar for produktudvikling og kataloger. Herfra kom han i 1990 til Politikens Forlag som redaktionschef for rejsebogsafdelingen.

Jens Skibsted (45) er udnævnt til forlagschef for Politikens Håndbøger. Jens Skibsted er mag.art. i litteraturhistorie fra Århus Universitet og blev i 1986 ansat som redaktør på Politikens Forlag, hvor han fungerede som projektleder for diverse emneområder og siden 1999 som redaktionschef for håndbøger.

Erik Høvring (46) er udnævnt til forlagschef for Politikens Ordbøger. Erik Høvring er mag.art. i folkloristik. Han startede sin forlagskarriere på Nyt Nordisk Forlag og kom i 1990 til Politikens Forlag, hvor han blev redaktionschef for ordbogsredaktionen og for Politikens Årbøger.
Nr. 22/23 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere