Nye på L&R Uddannelse

Lona Hauberg (42) er ansat som produktionsassistent pr. 1. februar. Lona er oprindeligt uddannet typograf og kommer fra et job som produktionskoordinator i Aller International. Hun har flere års erfaring fra den grafiske branche, hvor hun bl.a. har arbejdet med tryksager og månedsblade, men hun har også været sekretær, salgskonsulent m.m.Eva Maria Grout (37) er ansat som redaktør...

Lona Hauberg (42) er ansat som produktionsassistent pr. 1. februar. Lona er oprindeligt uddannet typograf og kommer fra et job som produktionskoordinator i Aller International. Hun har flere års erfaring fra den grafiske branche, hvor hun bl.a. har arbejdet med tryksager og månedsblade, men hun har også været sekretær, salgskonsulent m.m.

Eva Maria Grout (37) er ansat som redaktør for matematik og naturfag pr. 1. februar. Eva er uddannet geolog og folkeskolelærer og har tidligere arbejdet i skoletjenesten i VEGA (Vestegnens genanvendelses- og affaldsselskab) og undervist på en privatskole. Eva kommer lige fra en stilling som naturformidler på Oplevelsescentret Natur Bornholm, hvor hun har haft ansvaret for skoletjenesten.

Camilla Schmidt (28) er ansat som kommunikationsmedarbejder pr. 1. februar. Camilla kommer bl.a. til at arbejde med udviklingen af L&R Uddannelses hjemmeside. Hun er kandidat i litteraturvidenskab og sproglig rådgivning og har erfaring med tekstarbejde og andet informationsarbejde fra sin tidligere stilling som informationsmedarbejder hos Naser Khader (foredragsholder, politiker, forfatter).

Katja Tang-Petersen (31) er ansat som redaktør for dansk m.m. pr. 1. februar. Katja er kandidat i nordisk og kunsthistorie og har tidligere undervist i dansk og billedkunst på HF. Katja kommer lige fra et job som seminarielærer i dansk på Frederiksberg Seminarium. Tidligere har hun bl.a. bidraget med artikler til Dansk Kvindelitteraturhistorie.
8/9 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere