Nyt nyhedsbrev - oplever du problemer?

I sidste uge lancerede vi et nyt nyhedsbrev i to versioner: Til abonnenter og en gratisversion. Som alle ved, er der opstartsproblemer ved alt nyt - uanset om man hedder BogMarkedet, SKAT, NASA eller Donald Trump. Skriv til os, hvis du oplever problemer.

Som nævnt har vi lige lanceret et nyt, langt mere omfattende nyhedsbrev. Et nyhedsbrev, som fortæller meget mere om indholdet på websiden BogMarkedet, end det gamle gjorde.

Ud over links til boganmeldelser i de danske aviser, artikler fra os og fra danske og udenlandske aviser og tidsskrifter, som du kendte fra den gamle version, kan du nu også læse om:

Kommende events, opslåede jobs i bogbranchen, oplistning af anmeldelsr fra de bedste bogblogs, nye udgivelser med litterært anslag, bogkædernes bestsellerlister samt vores helt egen vægtede bestsellerliste.

Men som alle ved, er der masser af opstartsproblemer ved alt nyt. Dét har den digitale verden ikke ændret på. Problemerne tager vi naturligvis hånd om, så snart vi får nys om dem.

Skriv til info@bogmarkedet.dk eller direkte til redaktør Christen Bonde, christen@bogmarkedet.dk, hvis du oplever problemer med nyhedsbrevet eller har kommentarer, forslag til forbedringer og så videre. Ris & ros.

Læs også: Danske aviser


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere