Olympens helte (1) - Den fortabte helt

  • Nye udgivelser
  • 17/10/2019
  • Carlsen

Forfatter: Rick Riordan
Originaltitel: Heroes of Olympus (1) - The Lost Hero
Originalsprog: eng
Serie: Olympens helte
Sider: 608
Omslag: Indbundet
Forlag: CARLSEN

Halvblodslejren, de gale guder, mytologiske monstre og seje helte er tilbage!

Det er lykkedes Percy Jackson og hans venner at genopbygge Halvblodslejren efter kampen mod Kronos, og nu er den klar til at modtage en helt ny generation af halvguder.

Jason har et problem. Han vågner op i en skolebus - og holder en pige i hånden. Åbenbart er det hans kæreste, Piper, og hans bedste ven hedder Leo, og de er alle elever på Ødemarksskolen, en særlig skole for ?problembørn?. Jason har ingen anelse om, hvordan han er endt der - han ved bare, at det hele føles meget, meget forkert.

Piper har en hemmelighed. Hendes far har været forsvundet i tre dage, og Pipers meget levende mareridt afslører, at han er i livsfare. Nu aner hendes kæreste ikke engang, hvem hun er, og da en pludselig storm og vilde væsner angriber skoleudflugten bliver hun, Jason og Leo ført til et sted kaldet Halvblodslejren. Hvad sker der?

Leo er god med værktøj. Hans nye hytte i Halvblodslejren er fyldt med værktøj. Seriøst, lejren slår Ødemarksskolen med mange længder - med våbentræning, uhyrer og virkeligt søde piger. Det er selvfølgelig ikke så godt med den der forbandelse, som alle snakker om, og den lejrdeltager, som er forsvundet. Men det mest foruroligende er, at de andre i hans hytte insisterer på, at de alle - også Leo - er i familie med en gud.

Serien Olympens helte er en selvstændig fortsættelse af bestseller-serien om Percy Jackson.

 

Fra ca. 10 år

Fakta om bogen
Titel: Olympens helte (1) - Den fortabte helt
Forfatter: Rick Riordan
Originaltitel: Heroes of Olympus (1) - The Lost Hero
Originalsprog: eng
Serie: Olympens helte
Sider: 608
Omslag: Indbundet
Forlag: CARLSEN


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere