Omveje til verden

Undertitel: Fortællinger
Forfatter: Poul Løvborg
Sider: 202
Omslag: Hæftet
Forlag: Eksistensen

Poul Løvborg er tilbage med en selvstændig novellesamling i vanlig lavmælt stil om livets gang og klang ved det vindblæste Sandø.                 

Hvor ligger lykken og det sande liv? Hvordan ser livsduelighed ud? Hvordan forvalter vi ensomheden og de brudte relationer? Og hvordan tør vi række ud mod nye? Kan vi skue hunden på hårene eller må vi sænke parader og fordomme for at give plads til det ægte møde? Spørgsmålene ligger og lurer under overfladen i det vejrbidte vest og svarene blæser i den vrangvillige vind.

Vi møder det nedslidte ægtepar, der indser deres forholds endelige kollaps på en sommerhusferie. Vi følger med landmanden Kai til sin kones dødsleje. Den punktlige IT-konsulent Øjvind tjekker ind på Købstadshotellet og vi tjekker med. Den spirituelle Freia sætter det jordbundne lokalsamfund på den anden ende, da hun rykker ind med krystaller, numerologi og meditationskurser og ved Verdens Ende bor en særling, der har mere forstand end de fleste. Alt imens vi atter stifter bekendtskab med Sandø, Skarreby og betjent Madsen, og et stykke Danmark hvor selvtægten og nøjsomheden er stor og horisonten lille.

Fakta om bogen
Titel: Omveje til verden
Undertitel: Fortællinger
Forfatter: Poul Løvborg
Sider: 202
Omslag: Hæftet
Forlag: Eksistensen


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere